Brytfanny

ilość znalezionych towarów: 248

Dobra stalowa, żeliwna lub ceramiczna brytfanna jest jednym z podstawowych naczyń, w które powinna być wyposażona kuchnia. Zamarynowane i długo pieczone mięso w naczyniu wykonanym z żeliwa pozwoli wydobyć z niego wyjątkowy aromat i smak.  Brytfanny szczególnie poleca się je do przygotowywania dań z dużych kawałków mięsa. Doskonale sprawdzą się podczas pieczenia indyka, wiejskiego kurczaka, dorodnej gęsi lub udźca cielęcego czy dziczyzny. Niektóre modele zaprojektowano z myślą o przygotowywaniu pasztetów.

W naszym sklepie oferujemy najwyższej jakości brytfanny o różnej pojemności. Są nie tylko wyjątkowo praktyczne, ale wysoka estetyka wykonania pozwala traktować je jako element dekoracyjny, kiedy przygotowane w brytfannie mięso wniesiemy na stół. Prezentowane naczynia z powodzeniem można wykorzystywać zarówno na tradycyjnych kuchenkach gazowych i elektrycznych, jak i nowoczesnych kuchenkach indukcyjnych. Jesteśmy przekonani, że każdy Klient doceni wartościowość oraz styl tych naczyń.

 



Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel