Brytfanny
Dobra stalowa, żeliwna lub ceramiczna brytfanna jest jednym z podstawowych naczyń, w które powinna być wyposażona kuchnia. Zamarynowane i długo pieczone mięso w naczyniu wykonanym z żeliwa pozwoli wydobyć z niego wyjątkowy aromat i smak. Brytfanny szczególnie poleca się je do przygotowywania dań z dużych kawałków mięsa. Doskonale sprawdzą się podczas pieczenia indyka, wiejskiego kurczaka, dorodnej gęsi lub udźca cielęcego czy dziczyzny. Niektóre modele zaprojektowano z myślą o przygotowywaniu pasztetów.
Praktyczne brytfanny do pieczenia mięs każdego typu
W naszym sklepie oferujemy najwyższej jakości brytfanny o różnej pojemności. Są nie tylko wyjątkowo praktyczne, ale wysoka estetyka wykonania pozwala traktować je jako element dekoracyjny, kiedy przygotowane w brytfannie mięso wniesiemy na stół. Prezentowane naczynia z powodzeniem można wykorzystywać zarówno na tradycyjnych kuchenkach gazowych i elektrycznych, jak i nowoczesnych kuchenkach indukcyjnych. W naszej ofercie znajdą też państwo wysokiej jakości brytfanny żeliwne Staub. Jesteśmy przekonani, że każdy Klient doceni wartościowość oraz styl tych naczyń.
