Garnki żeliwne Staub

2014-10-07
Garnki żeliwne Staub

STAUB - dla czystej przyjemności gotowania 

 
Cocotte  Staub - wybór najbardziej prestiżowych kucharzy na świecie. Garnki i patelnie pod przykrywkami posiadają strukturę kropli  , który zapewnia, że para wodna ulatniająca się   podczas procesu gotowania krąży wewnątrz naczynia . Mięso pozostaje delikatne, warzywa idealnie nawilżone. Aromaty i smaki są uwalniane w pełnej intensywności z zachowaniem  wartości odżywczych. Cokolwiek gotujesz z patelniami i garnkami Staub zawsze będziesz cieszyć się smacznym i zdrowym posiłkiem.  

  

 

Odkryj całą gamę produktów, w tym, brytfanny, garnki np. do małży, tajine, żeliwne czajniki, patelnie grillowe.
Naczynia posiadają idealne  czarne, matowy szkliwo we wnętrzu, w sam raz do pieczenia , smażenia, gotowania  . Żeliwo Staub bardziej efektywnie rozprowadza ciepło w porównaniu z tradycyjnymi garnkami stalowymi.
 

Żeliwo to jeden z najbardziej wydajnych materiałów do zatrzymywania i równomiernego rozprowadzania ciepła. Garnki nagrzewają się równomiernie i stopniowo uwalniają cieło. Warto zaznaczyć, że żeliwo emaliowane utrzymuje również długo  zimno, wystarczy umieścić przed podaniem potrawę w garnku w lodówce.

 
Naczynia Staub pozwolą przygotować smaczne i zdrowe potrawy
dla rodziny i przyjaciół, od tradycyjnych po bardzo egzotyczne.

 

emaliowane naczynia żeliwne posiadają powłokę ze szkliwa, która sprawia że kolor naczynia jest wyjątkowo głęboki i hipnotyzujący

Czy wiesz, że emaliowane naczynia żeliwne posiadają powłokę ze szkliwa, która sprawia że kolor naczynia jest wyjątkowo głęboki i hipnotyzujący?


ZOBACZ WSZYSTKIE PRODUKTY Z OFERTY STAUB
  

Naczynia Staub współpracują ze wszystkimi źródłami ciepła, w tym z indukcją. 

 

Staub jest  uznaną marką dla wielu znanych szefów kuchni, w tym dla Paula Bocuse (Francja), Hiroyuki Hiramatsu (Japonia) i Michaela Käfera (Niemcy). Profesjonalni kucharze wybierają produkty Staub z powodu ich wykonania, piękna i funkcjonalności. Korzystają z naczyń Staub zarówno w kuchni, a także  serwując dania na stół.

Pokaż więcej wpisów z Październik 2014
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel