Crusty Bake czyli chrupiące tarty, chleby,quiche i ciasteczka

2015-11-02
Crusty Bake czyli chrupiące tarty, chleby,quiche i ciasteczka

Zapomnij o wilgotnych i niesmacznych wypiekach. Teraz w domowej kuchni uzyskasz idealnie wypieczoną, zarumienioną i chrupiącą skórkę chleba.

Jeśli szukasz dobrej formy do domowych wypieków, chleba, pasztetu tart, ciasteczek to zobacz serię Crusty Bake. Solidne naczynia z powłoką nieprzywierającą i wieloletnią gwarancją producenta. Perforacja wzdłuż o dna i boków odpowiada za odprowadzanie zbędnej wilgoci. Taka forma gwarantuje chrupiącą skórkę i zarumienione ciasto. 

 

          

 


Rewolucyjne podejście do naczyń do pieczenia, które oferuje nam Master Class Kitchen Craft  to idealne chrupiącą skórką i brak rozmoczonego dna. Wszystkie formy możesz myć w zmywarce, używać w piekarniku, lodówce i zamrażarce.

 

              

 

 Idealnie kruche, rozpływające się w ustach tarteletki do wymarzony słodki przerywnik.

 

          

 

 

Zobacz film wyjaśniający zalety perforowanych form do ciast.

 

  

Pokaż więcej wpisów z Listopad 2015
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel