Crusty Bake czyli chrupiące tarty, chleby,quiche i ciasteczka

Zapomnij o wilgotnych i niesmacznych wypiekach. Teraz w domowej kuchni uzyskasz idealnie wypieczoną, zarumienioną i chrupiącą skórkę chleba.
Jeśli szukasz dobrej formy do domowych wypieków, chleba, pasztetu tart, ciasteczek to zobacz serię Crusty Bake. Solidne naczynia z powłoką nieprzywierającą i wieloletnią gwarancją producenta. Perforacja wzdłuż o dna i boków odpowiada za odprowadzanie zbędnej wilgoci. Taka forma gwarantuje chrupiącą skórkę i zarumienione ciasto.
Rewolucyjne podejście do naczyń do pieczenia, które oferuje nam Master Class Kitchen Craft to idealne chrupiącą skórką i brak rozmoczonego dna. Wszystkie formy możesz myć w zmywarce, używać w piekarniku, lodówce i zamrażarce.
Idealnie kruche, rozpływające się w ustach tarteletki do wymarzony słodki przerywnik.
Zobacz film wyjaśniający zalety perforowanych form do ciast.